(+40) 786-356-361 (021) 313-64-33
Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sâmbătă: urgențe
Home  /  Articole   /  Inspired by Nature

Inspired by Nature

Inspired by Nature

Suntem victimele unei epoci în care Schimbarea este singura religie. Consumerismul a pus stăpânire pe sufletele noastre, invocând nevoi închipuite și dorințe care se anulează una pe alta la prima reclamă care ne iese în cale. La orice colț de stradă vedem o femeie mai frumoasă, cu fiecare pagină răsfoită ni se cimentează un nou ideal despre Frumusețe, dorim să fim în pas cu trendurile, dar ne mutilăm personalitatile și ne ștergem stilul personal cu buretele. SkinMed Clinic militează pentru revenirea la autenticitate și trasarea unei linii clare între procedurile de înfrumusețare versus procedurile de schimbare. Căci schimbarea trăsăturilor cunoaște valențe și efecte negative atunci când este realizată fără opinia pertinentă a medicului specialist. Medicii din Spaliul Unirii nr. 8 se folosesc de experiența acumulată de-a lungul timpului și de inovațiile tehnologice în domeniul dermatoesteticii pentru a înfrumuseța și a corecta liniile prin care ne-a construit natura, în niciun caz pentru a le modifica până la anulare, instaurând falsa impresie că medicina este superioară naturii.

La SkinMed Clinic credem în echilibru, în dialogul dintre ceea ce este omul și ceea ce face el. Între ceea ce ne-a fost dat și ceea ce putem construi. Nu noi am inventat Frumusețea, noi doar am numit-o, analizat-o, contemplat-o. Acesta este și motivul pentru care tragem un semnal de alarmă în rândul celor care confundă ideea de a corecta anumite probleme, precum asimetria trăsăturilor, ridurile fine sau pronunțate, buzele prea mici, cearcănele etc. cu obsesia de a copia anumite modele pentru a se alinia trendurilor. Un medic bun nu este cel căruia îi reușesc toate intervențiile, un medic bun este cel care știe când să le aplice și când să spună ‘Nu!’. Domeniul dermatoesteticii are nevoie de ochi care să privească dincolo de țesutul epidermic, până la ultimul strat al personalității noastre, astfel încât să înțeleagă legătura dintre ceea ce suntem și felul în care arătăm. Corectarea trăsăturilor înseamnă sublinierea stilului personal. În schimb, modificarea acestora presupune o fraudă la adresă propriei esențe pe care este foarte ușor să o faci dacă medicul specialist nu crede în principiul echilibrului și în miracolul naturii.

Suntem propriile noastre victime. Trăim timpuri în care imposibilul a venit posibil, în care putem face orice, în care dorințele și nevoile noastre nu mai sunt greu de satisfăcut, grație progresului. Perfecțiunea este o boală care ne urmărește gândurile, devorându-ne obiectivitatea. Dorim să fim perfecți, dar uităm să mai fim noi. SkinMed Clinic crede ca cea mai puternica sursa de inspiratie este si trebuie sa ramana natura, caci ea ne-a asigurat unicitatea. Prin fiecare actiune si caz tratat sustinem acest lucru. Intr-o epoca in care poti arata cum vrei, cel mai greu este sa arati ca tine. Mereu am ales calea grea. Asa suntem noi, la SkinMed Clinic.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.