(+40) 786-356-361 (021) 313-64-33
Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sâmbătă: urgențe
Title Image
Home  /  Analiză facială Adonia by Fotofinder

Adonia – Sistem revolutionar pentru analiza tenului

FotoFinder Adonia combina documentarea profesională pentru tratament cu un instrument sofisticat de analiză a tenului oferindu-vă rapoarte personalizate și planuri de tratament. Adonia este un program high-tech pentru analiza tenului. Camera foto controlată de software te ajută să faci mai multe fotografii faciale rapid și ușor.  Adonia vizualizează porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roșeata și leziunile vasculare precum și uniformitatea pielii. Rezultatele obținute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeași varstă, gen și cu același tip de piele.

Planuri de tratamente personalizate

FotoFinder Adonia permite un altfel de dialog cu pacientul și oferă posibilitatea de a explica pacientului mai multe caracteristici ale pielii si a selecta procedurile recomandate din baza de date. Acestea sunt introduse ulterior într-un raport și printate. In timp evidențiază progresul pacientului cu poze “înainte și după”.  Indiferent de ce procedură este realizeză pacientului – imaginile impresionante făcute de Adonia evidențiază progresiv rezultatele tratamentelor. FotoFinder Adonia oferă o gamă variată de produse și proceduri de unde se pot selecta recomandările pentru tratament. Acestea pot fi personalizate în funcție de procedura estetică de care aveți nevoie. In acest fel, Adonia pune la dispoziție planuri foarte bune de tratament și rapoarte pe care le puteți printa sau prezenta pe ecran.

Pe durata tratamentului dar și după, Adonia urmărește progresele și reușitele cu ajutorul pozelor „înainte” și „după” pentru față, bărbie, gat și decolteu, din 5 unghiuri, cu rezolutie de 18 Megapixeli.

Analiza facială computerizată este singura  investigație care evidențiază problemele reale ale tegumentului și monitorizează terapiile evectuate.