(+40) 786-356-361 (021) 313-64-33
Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sâmbătă: urgențe
Title Image
Home  /  Microdermabraziune

Dermabraziunea reprezintă o exfoliere mecanica ale straturilor cutanate, uneori cu rezultate comparabile peelingului chimic superficial. Este utilizat un dispozitiv circular, abraziv, cu microcristale ce exfoliază pielea pană în straturile profunde ale epidermului. Rezultatul constă într-un efect direct de exfoliere, cu ameliorarea leziunilor pigmentare, liniilor fine, cicatrici, etc. și indirect de stimulare profundă a straturilor cutanate. Procedura are drept scop tratarea sau dispariția petelor pigmentare, a ridurilor fine, cicatricilor, porilor dilatați, modificărilor de textură.

Terapia durează în medie 30 minute, la sfarșitul acesteia pielea este eritematoasă (roșie) effect ce se stinge in maxim 24 ore și este recomandat pacienților care nu dispun de foarte mult timp liber. Fiind o abraziune mai fină a pielii, pentru un rezultat satisfacator sunt necesare între 4 și 8 ședințe de tratament cu inteval de 2 săptămani între ele.

Microdermabraziunea poate fi inclusă în cadrul unui protocol terapeutic complex, prin care îmbunătățim semnificativ afecțiunile discutate.  Singulară, microdermabraziunea este indicată (indiferent de tipul de piele) atunci cand dorim să amelioră riduri și cicatrici fine sau cand dorim să îmbunatatim aspectul general al tenului fără timp de recuperare.