(+40) 786-356-361 (021) 313-64-33
Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sâmbătă: urgențe
Title Image
Home  /  Velashape III

VelaShape III este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum celulita şi laxitatea pielii. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III întregește gama aparatelor de remodelare corporală produse de către celebra companie Syneron Candela, reprezentând ultima generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală şi conturarea siluetei.

Remodelarea corporală, dusă la cele mai înalte standarde!

Remodelarea corporală include o largă paletă de tehnici şi proceduri prin care trupul este “sculptat”, prin eliminarea ţesutului adipos şi a temutei “coji de portocală” de pe coapse şi fese. Pentru un program de remodelare corporală eficient, specialiştii recomandă respectarea unor principii simple: constanţa în tratament şi îmbinarea tehnologiilor performante cu metodele naturale.

Cercetările medicale au avansat în aşa măsură, încât aparatură ultra-performantă a devenit accesibilă pentru a oferi pacienţilor soluţii prin tehnici revoluţionare de modelare a corpului nonchirurgical, cu efecte imediate. VelaShape III reprezintă ultima generaţie de tratamente non-invazive, produsă de pionieri în domeniu, pentru eliminarea celulitei și conturarea siluetei.

Cum funcţionează mecanismul VelaShape III

VelaShape III este produs de renumita companie Syneron Candela, liderul mondial în estetică şi aparatură medicală laser cu propria sa tehnologie patentată, Elos. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III întregește gama aparatelor de remodelare corporală produse de această companie, reprezentând ultima generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea celulitei şi a ţesutului adipos. Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combină patru tehnologii simultan în momentul acţiunii: IR (lumina infraroşu) care încălzeşte ţesutul până la 3 mm adâncime, RF Bi-Polar (radiofrecvenţa bi-polară) care încălzeşte ţesutul până la 15 mm adâncime, vacumuul, care asigură livrarea precisă a energiei şi role mecanice, menite să realizeze drenajul limfatic necesar eliminării rapide a toxinelor și a conținutului celulelor de grăsime.

Chiar dacă specificaţiile tehnice unori plictisesc, ele sunt esenţiale în confirmarea calităţii aparaturii medicale la care apelează pacienţii. În timp ce un aparat bun de remodelare corporală are o putere, în medie, de 20-25 de Watti, sistemul VelaShape III are o putere de 150 de Watti. Această configuraţie îl plasează în categoria esteticii medicale şi nu a esteticii corporale. Toate aceste tehnologii facilitează pierderea în centimetri a ţesutului adipos, dar şi tonifierea şi creşterea în fermitate a pielii.

Rezultate testate clinic cu VelaShape III

Siguranţa şi eficienţa tratamentelor cu VelaShape III au fost demonstrate în urma unor ample studii clinice realizate în centre de cercetare şi după mai mult de 5 milioane de tratamente realizate pe pacienţi din întreaga lume.

Specialiştii au avut ca principal scop identificarea siguranţei, a eficacităţii şi a gradului de toleranţă a pacienţilor la procedura executată cu acest aparat. În urma studiilor clinice, după 3-4 şedinţe, au fost înregistrate diminuări remarcabile ale ţesutului adipos din zona abdominală, de la 0,8+/-2.3 cm, 1.8 +/- 2.0 cm până la 2.6 +/- 1.0 cm. Eficienţa tratamentului cu VelaShape III este vizibil, însă, de la prima şedinţă.

Conform studiilor clinice, după două săptămâni de la prima şedinţă, a fost înregistrată o diminuare a ţesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală şi cu 2 cm pe şolduri. În plus, pe toată perioada studiului, pacienţii nu au reclamat efecte secundare. Conform aceloraşi studii, pacienţii nu doar că au slăbit vizibil în centimetri, în urma tratamentului, ci au manifestat şi o îmbunătăţire majoră a aspectului pielii.

Menţinerea eficienţei tratamentului cu VelaShape III

Pentru că există VelaShape III, celulita şi laxitatea pielii pot să nu mai fie un coşmar. Aspectele problematice ale abdomenului, coapselor, feselor, dar şi ale spatelui, braţelor şi gambelor pot fi tratate nechirurgical, fără disconfort şi fără timp de recuperare, cu ultima generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de „coajă de portocală” și conturarea siluetei.

Pentru păstrarea îndelungată a mult râvnitului trup sculptat, în urma tratamentului cu VelaShape III, medicii noştri specialişti vă recomandă şi o dietă echilibrată, sport şi odihnă când organismul o cere. Aşa vă veţi bucura de tehnologia ultra-performantă a VelaShape III timp îndelungat.

Există reacţii adverse post procedură?

Procedura este una lipsita de reacţii adverse dacă sunt respectate indicaţiile, este executată de personal calificat, în urma anamnezei, examenului clinic şi notarea afecţiunilor preexistente/medicaţiei administrate. Reacţia imediată post procedură este de eritem uşor (roşeata locală) ce se remite in scurt timp după procedură. Se impun restricţii legate de expunerea la soare şi tegumentul bronzat, administrarea de medicaţie fotosensibilizantă sau topice (creme) fotosensibilizante. In cazul nerespectării acestor indicaţii pot apărea reacţii nedorite precum arsură sau cicatrizare defectuoasă (hiperpigmentări sau cicatrici vizibile).

Indicatii post procedura

Indicaţiile post procedură se rezumă la restricţia activităţilor ce produc eritem ( înrosire) precum saună, băi fierbinţi. Este interzisă activitatea fizică intensă (fitness, sală) precum şi expunerea la soare, în ziua procedurii. Se recomandă aport hidric, minim 2 L apă pe zi.

Avantajele tratamentului cu VelaShape III

 • Cel mai puternic mecanism din domeniu
 • Rezultate obţinute mult mai rapid
 • Monitorizarea activă a temperaturii pentru eficientizarea tratamentului
 • Eficienţa celor 4 tehnologii activate simultan, de neegalat cu un alt aparat
 • Cea mai sigură, rapidă şi eficientă metodă de remodelare corporal
 • 000 de tratamente efectuate zilnic
 • Peste 40 de studii clinice publicate
 • Peste 5 milioane de pacienţi trataţi la nivel mondial
 • Prima şi unica soluţie medical-estetică non-chirurgicală avizată FDA pentru reducerea circumferintei si tratarea celulitei
 • Certificare CE pentru remodelare corporal
 • Rezultate vizibile după prima şedinţă
 • Eficient pentru toate tipurile de piele