(+40) 786-356-361 (021) 313-64-33
Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sâmbătă: urgențe
Title Image
Home  /  Presoterapie

Ce este presoterapia?

Este o metodă relativ nouă, care se face prin drenaj limfatic. Folosește o tehnologie avansată, atât pentru a trata vasele de sânge și insuficiența sistemului limfatic, cât și pentru îmbunătățirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retenția de apă.

Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate deosebite în slăbire.

Cum funcționează presoterapia?

Această metodă se bazează pe niște pantaloni care au cinci camere. Se umflă separat fiecare cameră în parte, pornindu-se de la degetele picioarelor în sus până la nivelul bustului (gleznă, genunchi, zona fesieră, abdomenul și brațele).

Ce zone pot fi lucrate cu ajutorul acestei metode?

Este strict pentru zona picioarelor, de la degetele picioarelor până la mușchii fesieri, zona abdominală și a brațelor.

Efectele imediate sunt cele ale unui drenaj limfatic clasic, cu o scădere mică în centimetri (cel mult 2 cm).

Cum se deruleză un tratament clasic de presoterapie?

Un tratament complet presupune 10 ședințe, efectuate cu regularitate câte 2-3 pe săptămână.

Dupa cele 10 ședințe se va urma un tratament de întreținere, care constă într-o ședință sau două pe săptămână. Pantalonii se vor strânge pe picior pe măsură ce se vor umfla cu aer cele cinci camere. Presiunea cu care se lucrează este reglabilă, în funcție de gradul de suportare. Se efectuează o mișcare circulară care acționează de jos în sus. Nu este recomandată în perioada menstruației, pentru ca organismul este mai slăbit, sensibil și nu suportă stimulii externi.

Cât se slăbește în urma acestui tratament?

La nici o metodă nu se slăbește in kilograme, ci în centimetri. Nu creează dependență, iar la întreruperea tratamentului nu va veți confrunta cu îngrășarea subită părților tratate. Este o chestiune de întretinere, la fel ca alte tratamente cosmetice.

Care sunt contraindicațiile acestei metode?

La presoterapie nu există contraindicații. De exemplu, presoterapia poate fi utilizată și la femeile însărcinate,, evitându-se însă zona abdominală. În cazul tratamentului de față nu este nevoie de pregătiri pre-procedură, fiind cea mai non-invazivă metodă de slabit.

Acest tratament se poate combina f eficient cu sportul pentru a va menține siuleta dobândită și pentru stimularea circulației periferice.