Treci la conținutul principal
căutare

Implantul de păr

cu tehnica FUE MANUAL ULTIMATE

Integritatea podoabei capilare vă conferă un aspect mai tânăr și mai multă siguranță de sine. Alegeți o tehnologie de ultimă oră pentru rezultate naturale.

Cui îi este adresat acest tip de tratament?

Implantul capilar este destinat persoanelor care prezintă porțiuni lipsite de păr, în zona scalpului sau a sprâncenelor.

De ce să alegeți implantul de păr în SKINMED®?

Beneficiați de serviciile unei echipe de profesioniști, experimentați în rezolvarea problemelor la nivelul scalpului, utilizând tehnologii de ultimă generație. În cazul implantului de păr, folosim o tehnică avansată, cu rezultate naturale.

Opțiunile de tratament sunt multiple, înglobând tehnologii laser sau chiar metode chirurgicale, dacă experții SKINMED® consideră obligatorie evaluarea histopatologică pentru un diagnostic corect.

Beneficiile tratamentelor în SKINMED®

Echipă de profesioniști
Medici cu pregătire în cele mai recente tratamente și tehnologii
Experți cu specializări naționale și internaționale
Tehnologii de ultimă generație
Tratamente și proceduri moderne și eficiente

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Care sunt beneficiile tehnicii de implant capilar FUE MANUAL ULTIMATE?

FUE MANUAL ULTIMATE este o tehnică chirurgicală ce presupune extracția exclusiv manual a firelor de păr. Implantarea se realizează cu implantatoare LION de ultimă generație. Datorită acestei tehnici, rata de supraviețuire a firelor implantate este de peste 95%. Avantajele sunt multiple, această tehnică fiind plasată pe primul loc în clasamentul intervențiilor chirurgicale de implant de păr.

Această metodă este mai costisitoare decât alte metode chirurgicale, dar oferă mult mai multe beneficii pentru pacient:

favicon 09 - 23 - skinmed clinic
rezultate naturale;
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
lipsa cicatricilor în zona donoare și prezervarea acesteia pentru viitoarele extracții;
favicon 09 - 23 - skinmed clinic
grafuri implantate la unghiurile naturale ale firului de păr, spre deosebire de metodele inferioare, ce utilizează bisturiu circular.

Diagnosticul corect în SKINMED® – condiție esențială pentru reușita implantului

La o primă vizită, pacientul este consultat atât din punct de vedere al aspectului scalpului și al firelor de păr, cât și al stării de sănătate generală. În cadrul acestei consultații, se evaluează obiectiv starea și densitatea firelor de păr folosind aparatura dedicată.

Analizele de sânge sunt indicate pentru a descoperi eventualele cauze medicale ale căderii părului, de exemplu nivelurile anumitor hormoni.

Tricoscopia (videodermoscopia părului și a scalpului), prin tehnologia TrichoLab Fotofinder, constă în examinarea părului și a scalpului cu ajutorul dermatoscopului sau videodermatoscopului.

După stabilirea prognosticului și evoluției afecțiunii, se elaborează protocolul terapeutic. În acest fel oferim garanția unor rezultate excelente și predictibile.

EXPERT în implantul capilar

În SKINMED®, găsiți medici specialiști cu o vastă experiență, ce operează cu cele mai noi rezultate ale cercetării medicale privitoare la prevenție și tratament, utilizând aparatură medicală și produse de ultimă generație. Vă așteptăm să faceți cunoștință cu medicii noștri pentru un tratament personalizat necesităților dumneavoastră!

Tratamente de ultimă oră,
pentru cele mai bune rezultate!

Avantaje SKINMED®

Experiență

  • Peste 19.000 de pacienți tratați în clinică
  • Peste 300 pacienți noi în fiecare lună
  • Peste 3.500 pacienți noi anual
  • Peste 20.000 tratamente anual

Acreditări

  • Centru de Expertiză în Diagnosticul și Tratamentul Cancerelor de Piele acreditat FOTOFINDER
  • Centru de expertiză în tratamente laser acreditat ALMA LASER
  • Centru de expertiză în Estetica și Injectologia Medicală acreditat ALLERGAN

Siguranță

  • Doar tehnologii de top acreditate mondial

Alte tratamente care v-ar putea interesa

Alopecie bărbați

Examinare tricoscopică

Afecțiunile scalpului

Terapie antirid

Întrebări frecvente

În ce constă consultația la medicul specialist?

Consultația pregătitoare are un rol extrem de important. În urma consultației, se realizează anamneza pacientului, insistând asupra stării de sănătate și posibile reacții alergice în antecedente. Se evaluează gradul de alopecie, aria zonei donatoare și se stabilește cauza căderii părului. Se va explica pacientului procedura pas cu pas și se va stabili linia frontală pentru un aspect natural.

În ce constă procedura de implant de păr?

În clinica noastră se practică implantul de păr prin metoda FUE MANUAL ULTIMATE, tehnică premium exclusiv manuală.

Procedura constă în tunderea părului în cadrul clinicii, anestezia locală, tratamentul medicamentos pre și post operator, recoltarea exclusiv manuală graft cu graft, conservarea grafturilor în condiții specifice și soluții speciale, apoi implantarea cu implantatoare de ultimă generație, în unghiul și direcția naturală a firului de păr.

Cât durează intervenția?

Durata intervenției chirurgicale variază între 4 și 7 ore pe zi, în funcție de zona ce trebuie acoperită și de dificultatea fiecărui caz în parte. Intervenția se realizează în una sau două zile.

Câte intervenții sunt necesare pentru obținerea rezultatelor dorite?

În cazuri complexe, se poate repeta procedura după aproximativ 8 sau 9 luni.

Este o procedură dureroasă?

Procedura este nedureroasă, practicându-se anestezie locală atât în zona de extracție, cât și în zona de implantare.

Ce indicații există pre și post procedură?

Este important ca pacientul să nu consume cafea și alcool cu câteva zile înainte de intervenție. În cazul în care pacientul folosește antiinflamatoare sau alte medicamente antiagregante sau anticoagulante, trebuie informat medicul. Pentru o evoluție firească și fără complicații ale intervenției chirurgicale, trebuie respectate câteva indicații simple:

  • În primele trei zile de la data efectuării transplantului de păr, se va pulveriza pe zona receptoare soluție Ringer la fiecare 30 minute, cu excepția perioadei de somn.
  • A treia zi după efectuarea intervenției medicale, se va spăla zona receptoare cu șampon destinat întreținerii igienei copiilor, efectuând mișcări circulare.
  • Se evită expunerea directă la razele solare timp de minimum o săptămână.
  • Se evită: exercițiile fizice intense timp de 14 zile, înotul timp de 14 zile, utilizarea produselor chimice (spumă de păr, ceară, vopsea) timp de 30 zile, sauna timp de 3 luni.

Care sunt costurile pentru o astfel de intervenție?

Costurile intervenției sunt stabilite în funcție de mai mulți factori: complexitatea intervenției, aria receptoare, calitatea firelor de păr etc. Trebuie avut în vedere că în clinica SKINMED® se practică o tehnică avansată de implant de păr.