Juvederm Volift este tratamentul injectabil inovator care îmbunătățește aspectul zonei superioare a gurii, prin refacerea pierderilor de volum și corectarea ridurilor vizibile. Acidul hialuronic folosit face parte din tehnologia Vycross, dezvoltată de Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume.
Juvederm Volift
Tratamentul pentru corectarea șanțurilor nazolabiale
Ce este Juvederm Volift?
Juvederm Volift este un filler pe bază de acid hialuronic, folosit pentru reducerea șanțurilor nazolabiale și refacerea contururilor naturale în interiorul feței. Rezultatele procedurii se mențin, în medie, timp de 15 luni.
Tratamentul conține 17,5 mg/ml acid hialuronic crosslinkat și 0,3% lidocaină. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în piele, realizând hidratarea celulelor prin absorbția de apă.
Beneficiile Juvederm Volift
Cum funcționează Juvederm Volift?
Fillerul este injectat la nivelul pielii, folosind un ac fin sau o canulă. Acidul hialuronic umple liniile și ridurile profunde, refăcând volumul pielii din zonele tratate.
Conținutul de lidocaină din formula Juvederm contribuie la asigurarea confortului pacientului, prin anestezierea zonei injectate.
CE ASPECTE POT FI TRATATE CU JUVEDERM VOLIFT?
Juvederm Volift este tratamentul recomandat pacienților care doresc să estompeze șanțurile nazolabiale profunde, ce pot da feței un aspect obosit și îmbătrânit. Produsul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, după vârsta de 21 ani.
Specialiștii SKINMED® vă pot recomanda acest tip de tratament și pentru corectarea aspectului de goluri ale mâinilor, piele lăsată și vene proeminente. Efectul său este de refacere a colagenului și a structurilor de susținere la nivelul pielii.
Înainte de efectuarea procedurii este necesară o consultație medicală pentru a stabili dacă aceasta este potrivită pentru nevoile pacientului.
Experiența și tehnologia SKINMED®,
pentru cele mai bune rezultate!
Întrebări frecvente
Cui nu i se adresează tratamentul?
Tratamentul nu se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate la acidul hialuronic sau la lidocaină, femeilor însărcinate sau aflate în perioada de alăptare și persoanelor cu istoric de tulburări de coagulare.
Se evită, de asemenea, în cazul unei infecții active sau la mai puțin de o lună după o procedură laser de rejuvenare.
Există efecte secundare și reacții adverse?
Cele mai des întâlnite reacții post procedură au caracter temporar și se pot manifesta sub forma roșeții, a unor mici echimoze, precum și printr-o senzație ușoară de sensibilitate sau mâncărime.
Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau la lidocaină.